Punt Vital
Com puc ajudar-te

A la meva consulta, ajudo persones de totes les edats en la prevenció i solució de problemes relacionats amb la salut i el benestar físic. Des d’adults estressats i adolorits, dones que volen portar un embaràs saludable nens amb postures incorrectes i gent gran que ha perdut la mobilitat, fins a atletes que volen millorar el seu rendiment.

La ciència demostra que l’estrès crònic ens fa viure sense pausa en mode d’emergència, cosa per la qual els humans no estem dissenyats. Com a conseqüència, el nostre sistema immunitari pot debilitar-se, fent malbé l’equilibri entre cos i ment i fent aparèixer diferents símptomes, com el mal de cap, mal d’esquena, cansament, insomni i marejos, entre d’altres.

És per això que 9 de cada 10 visites mèdiques estan relacionades amb l’estrès crònic i l’estil de vida. Per aquest motiu, enlloc de tractar només el dolor i els símptomes, busco que el cos torni al seu equilibri natural, per dotar l’organisme d’una capacitat de resistència davant l’estrès, millor funcionament i millor salut.

Com a quiropràctic sempre busco millorar la salut enlloc de tractar la malaltia.

quiropráctico en barcelona
CONTACTA’NS
La teva primera visita

A la primera visita, realitzarem una avaluació detallada per determinar si podem ajudar-te. Parlarem del teu historial, posant especial atenció als problemes que tinguis en aquell moment i com estan afectant la teva vida.

En acabar la visita:

• T’informaré sobre quin és el teu problema
• Et diré si et puc ajudar o no
• En cas afirmatiu, t’explicaré què farem per solucionar-lo i començarem de seguida la teva recuperació.

Reserva la teva primera visita