quiropráctico en barcelona
Aaron Morris
El teu quiropràctic a Barcelona

Soc Aaron Morris. Vaig néixer a Califòrnia i des de l’any 2004 visc a Barcelona, dedicat a la quiropràctica. La meva curiositat per aquesta professió va començar de ben petit quan un quiropràctic va ajudar la meva mare a solucionar les seves migranyes cròniques.

Anys més tard, després d’ampliar els meus coneixements a la universitat, vaig descobrir el que seria la meva vocació fins el dia d’avui, ajudar a millorar la salut i qualitat de vida de les persones mitjançant la quiropràctica.

VEURE BIOGRAFIA
Punt Vital
Què és la quiropràctica?

La quiropràctica és la disciplina per a la cura natural de la salut més estesa del món i un dels secrets millor guardats de la salut.

Els estudis demostren que els pacients quiropràctics se sotmeten a menys cirurgies, necessiten menys medicaments i pateixen menys problemes de salut que la població en general. Per tant, no sorprèn que la taxa de satisfacció entre els pacients sigui molt alta.

La quiropràctica ens ajuda a recuperar la salut de forma natural, ens permet lluitar millor amb l’estrès, rendir millor en tots els aspectes de la vida i prevenir futurs problemes de salut. L’atenció quiropràctica freqüent millora radicalment la connexió entre el cos i el cervell, augmentant la salut i resistència de dins a fora, alhora que disminueix la possibilitat que ens posem malalts.

MÉS INFORMACIÓ
"La medicina s’ocupa de la malaltia i del que fa morir a les persones. La quiropràctica s’ocupa de la vida i del que fa viure a les persones."

- Clarence Gonstead, Doctor en Quiropràctica

Contacta’ns
Punt Vital
Forma de treballar

Com a quiropràctic, sempre busco millorar la salut enlloc de tractar la malaltia.

La ciència demostra que l’estrès crònic ens fa viure sense pausa en mode d’emergència però els humans no estem dissenyats per això i, com a conseqüència, el nostre sistema immunitari pot debilitar-se, fent malbé l’equilibri entre el nostre cos i la nostra ment i provocant l’aparició de diferents símptomes.

Està demostrat que 9 de cada 10 visites mèdiques estan relacionades amb l’estrès i l’estil de vida. Per aquest motiu, enlloc de tractar únicament el dolor i els símptomes, busco que el cos torni al seu equilibri natural, fent que l’organisme funcioni millor, tingui una major capacitat de resistència davant l’estrès i una millor salut en general.

MÉS INFORMACIÓ
Vols conèixer els nostres preus?
Veure preus i altres preguntes freqüents
GOOGLE REVIEWS