quiropráctico en barcelona
Aaron Morris
El teu quiropràctic a Barcelona

Soc Aaron Morris. Vaig néixer a Califòrnia i des de l’any 2004 visc a Barcelona, dedicat a la quiropràctica. La meva curiositat per aquesta professió va començar de ben petit quan un quiropràctic va ajudar la meva mare a solucionar les seves migranyes cròniques.

Anys més tard, després d’ampliar els meus coneixements a la universitat, vaig descobrir el que seria la meva vocació fins el dia d’avui, ajudar a millorar la salut i qualitat de vida de les persones mitjançant la quiropràctica.

VEURE BIOGRAFIA
Punt Vital
Què és la quiropràctica?

La quiropràctica és la disciplina per a la cura natural de la salut més estesa del món i un dels secrets millor guardats de la salut.

Els estudis demostren que els pacients quiropràctics se sotmeten a menys cirurgies, necessiten menys medicaments i pateixen menys problemes de salut que la població en general. Per tant, no sorprèn que la taxa de satisfacció entre els pacients sigui molt alta.

La quiropràctica ens ajuda a recuperar la salut de forma natural, ens permet lluitar millor amb l’estrès, rendir millor en tots els aspectes de la vida i prevenir futurs problemes de salut. L’atenció quiropràctica freqüent millora radicalment la connexió entre el cos i el cervell, augmentant la salut i resistència de dins a fora, alhora que disminueix la possibilitat que ens posem malalts.

MÉS INFORMACIÓ
Punt Vital
Forma de treballar

Com a quiropràctic, sempre busco millorar la salut enlloc de tractar la malaltia.

La ciència demostra que l’estrès crònic ens fa viure sense pausa en mode d’emergència però els humans no estem dissenyats per això i, com a conseqüència, el nostre sistema immunitari pot debilitar-se, fent malbé l’equilibri entre el nostre cos i la nostra ment i provocant l’aparició de diferents símptomes.

Està demostrat que 9 de cada 10 visites mèdiques estan relacionades amb l’estrès i l’estil de vida. Per aquest motiu, enlloc de tractar únicament el dolor i els símptomes, busco que el cos torni al seu equilibri natural, fent que l’organisme funcioni millor, tingui una major capacitat de resistència davant l’estrès i una millor salut en general.

MÉS INFORMACIÓ
Vols conèixer els nostres preus?
Veure preus i altres preguntes freqüents
Angustias GilAngustias Gil
18:34 21 Nov 23
És un lloc agradable i amb gent molt professionalLa meva experiència és que funciona per al dor d'esquena, tot i que encara em fa mal, però encara menys, sense acabar el tractament
Mostafa EL MokademMostafa EL Mokadem
12:24 17 Nov 23
Vaig tenir una molt bona experiència al Punt Vital. L'Aron m'ha ajudat molt amb els meus problemes d'esquena.Les seves sessions m'han ajudat a eliminar el meu mal d'esquena i els exercicis de seguiment van contribuir a una gran millora en la meva postura i mobilitat.Recomano molt el centre i seguir el programa per obtenir beneficis a llarg termini.
Priscila LópezPriscila López
19:34 15 Nov 23
Decidir tractar-me amb Aaron i Teresa ha marcat un abans i un després a la meva vida ia la dels que m'envolten.Anys de tractament, medicaments, físies, rehabilitació... Res era el més idoni, els meus dolors no milloraven, i el meu ànim anava a pitjor.No oblidaré mai la sensació del primer ajust. Vaig sortir amb sensació d'haver crescut uns centímetres i no podia parar de somriure, em sentia com borratxa, tornava a mirar a dalt, a gaudir de la simple tornada a casa.He finalitzat la segona fase després d'uns mesos d'ajustos i sento ràbia per no haver-los conegut abans i haver posat solució a tots els meus dolors, des de la mandíbula als peus, passant per cervicals, escoliosi, dolors constants lumbars, digestius... A conseqüència el meu ànim ha tornat a ser Top i he recuperat la meva personalitat alegre i les ganes de viure.No tinc paraules, només agraïment. Tant de bo m'hagués tractat abans, una solució tan "fàcil" i tants anys de patiment.Aaron i Teresa han estat el meu miracle aquest any.
Kornela DuszakKornela Duszak
08:55 11 Nov 23
He viscut una experiència excel·lent fins ara! Inicialment vaig buscar tractament per entumiment a les meves mans, i l'experiència i la cura de Teresa van reduir significativament aquest problema. A més, vaig notar una millora notable en la meva postura general, que era un dels meus objectius principals. La combinació d'exercicis com a part del pla de tractament va ser una sorpresa agradable, ja que no només van ajudar a abordar les meves preocupacions físiques, sinó que també van proporcionar una manera eficaç de gestionar l'estrès. Recomano molt la Teresa i els seus serveis quiropràctics tant per al benestar físic com per alleujar l'estrès.
Abbi TaylorAbbi Taylor
10:22 09 Nov 23
L'Aaron i la Teresa no només són increïblement professionals, sinó que són les persones més empàtiques que he conegut en aquesta professió. Entenen les vostres necessitats, les vostres frustracions, i realment se sent com si treballeu en un equip que es dedica no només a fer-vos sentir millor, sinó també a mantenir el treball dur que feu. No podria estar més feliç amb com estan avançant les coses, i aconsellaria a qualsevol que tingui problemes a llarg termini i sense resoldre que córrer (no caminar!) al Punt Vital! 😊
plou i fa solplou i fa sol
18:41 01 Aug 23
Boníssima atenció al detall i les necesitats particulars, sesions rápides, eficaces i amb resultats visibles, bona centralització i métodes d'accés fins el pis on s'ubica el despatx, amabilitat i flexibilitat... S'adapten a tot.
MartaMarta
18:51 22 Jun 23
Fa un any i 3 mesos aprox que vaig començar a anar a Punt Vital.Portava 2 anys amb dolors de coll horrorosos. Quan anava al metge sempre em deien que mhavia d'operar perque tinc 2 protusions..La veritat es que al principi estava molt escèptica.Però al terces mes de tractament vaig notar un canvi i desde llavors aquesta canvi ha anat a més, al principi amb més pujades i baixades i després cada cop millorant méa i més i més fins a dia d'avui on em sento genial!!!! Estic moooolt agradïda a l'Aaron perque estava molt desesperada i la vida sense dolor és més maca
Eulàlia NaveiraEulàlia Naveira
07:26 13 Apr 23
Prendre la decisió de tractar-me amb l'Aaron ha valgut la pena. No només reps tractament a nivell físic sinó que l'Aaron també t'ajuda a prendre consciència d'allò que un pot fer per a si mateix. És una injecció d'energia per a l'ànima i un bàlsam per al cos
teresa recueroteresa recuero
19:51 30 Mar 23
Vaig arribar a la consulta de l'Aaron mitjançant el meu fill, i per lo satisfet que ell estava i la millora que havia pogut notar amb tractament.I a partir de la primera visita, ja vaig notar millores:com podia, després de molt de temps, girar el cap sense dolor, i notar la meva columna més recta.Visita rera visita, he notat com millorava. Els consells sobre respiració, els exercicis de manteniment i, sobre tot, l'ambient relaxant i de pau i bones vibracions que es respira, m'estant ajudant moltíssim.I estic segura que amb l'ajuda de l'Aaron, podré assolir l'estat físic que desitjo, necessari per un bon estat mental.Per a mi, una sort anar-hi !!Ho recomano al 100%!!Gràcies, Aaron!!!
Blanca EscardíbulBlanca Escardíbul
12:19 09 Dec 22
Un lloc molt recomanable per diferents motius: a) Aaron és molt professional, atent i proper. Amb uns resultats excel·lents, i, b) el local desprèn una energia positiva i la gestió de les visites és molt eficient.
olga fargas obiolsolga fargas obiols
22:12 29 Nov 22
Molt difícil de poder explicar amb paraules, el que l'Aaron m'ha aportat, s'ha d'experimentar!A part se ser una persona, amb gran humilitat, sincera i noble. Des del primer moment en que vaig entrar al seu Centre, em va captivar l’atmosfera de pau, tranquil·litat i harmonia que s'hi respira, en tots els sentits ( visual, d’oïda i sensorial). Però quan parles amb ell, i li expliques com et trobes, la sorpresa encara es major; et trobes una persona que emfatitza al segon amb tu, et transmet confiança i sobretot esperança.La meva experiència ha estat increïble, torno a tenir un cos flexible, sense tots el dolors de cervicals, coll, espatlles, braços, lumbars, cames.. ; puc tornar a caminar, doblar l'esquena, aixecar els braços; el cap ja no em costa d'aguantar i l'esquena ja no se’m dobla; vaig dreta amb les espatlles enrere, i com si una fusta m’aguantes tota l’esquena, la meva autoestima ha pujat a dalt de tot; en fi sembla un miracle.De sota he descobert coses del meu cos que no era conscient que funcionaven malament, i ara van be, com: fer bones digestions, dormir i descansar, no angoixar-me, desestresar-me, respirar be.He pres consciència de les postures que li van be al meu cos i de moltes coses que estaven emmalaltint-me.Be escriuria moltes coses, però principalment vull dir-te Aaron que continuaré venint i recomanant-te, però sobretot et vull dir: GRÀCIES, GRÀCIES i GRÀCIES AARON! per millorar la meva vida i pels exercicis que m’has facilitat per mantenir-me sempre igual de be.
Miquel BoiraMiquel Boira
18:08 22 Mar 22
Gran professional i molt bona gent. Resultats des de les primeres sessions. Ets un crack, Aaron!!
Nuria VillagrasaNuria Villagrasa
19:30 21 Mar 22
Des que estic fent el tractament amb l' Aaron la meva vida està canviat considerablement, concretament les migranyes i els problemes d' esquena.Ell es una persona empàtica, propera i molt professional. Ho recomano 100%!!!
Robert CMRobert CM
20:38 07 Mar 22
La meva primera experiència amb la Quiropràctica i estic molt content amb els resultats d'aquesta fase inicial. Gràcies Aaron per l'ajuda... Seguim!
Marta CanellasMarta Canellas
19:46 22 Feb 22
L'Aaron és una persona molt oberta i empàtica, i amb el seu tractament he millorat molt en poc temps. Molt recomanable!
Àngels MolinaÀngels Molina
15:41 21 Dec 21
Des del primer moment va haver molt bona connexió amb l'Aaron, és una persona propera i amable que et fa molt fàcil el treball. He notat molta millora, especialment a nivell lumbar, però també pel que fa a l'elasticitat i l'agilitat. Els exercicis complementaris em van molt bé,.Ara començo la segona fase del tractament i estic molt contenta i animada. Us el recomano molt.
A Google User
A Google User
15:41 21 Dec 21
Des del primer moment va haver molt bona connexió amb l'Aaron, és una persona propera i amable que et fa molt fàcil el treball. He notat molta millora, especialment a nivell lumbar, però també pel que fa a l'elasticitat i l'agilitat. Els exercicis complementaris em van molt bé,.Ara començo la segona fase del tractament i estic molt contenta i animada. Us el recomano molt.
Francesc GarcíaFrancesc García
10:01 22 Jul 21
Bon dia a tothom, vaig conèixer al Dr. Aaron per recomanació d'una amiga perqué tinc problemes cervicals i acúfens, realment ja amb la primera sessió ja vaig notar una milloria extraordinaria i la veritat ho recomano a tothom que encara que no tingui problemes d'esquena o cervicals que vagi a un quiropràctic de tant en tant. En quan a Aaron Morris es una persona que sempre vol millorar seva trajectòria laboral viatjant a l'estranger i com a persona és molt amable i positiva i el més important és que es una bona persona.
Maida MazcuñánMaida Mazcuñán
07:41 22 Jul 21
Ha estat una experiència excel·lent. Des del primer dia vaig notar molta millora en els símptomes que m’hi havien portat, no sòls en quant a dolor, el canvi en la meva energia vital va ser espectacular. L’Aaron és molt amable i proper. El que sembla difícil de sobte es torna accesible i pots veure el camí de la millora obert i sentir que ho pots fer i ho aconseguirás. Totalment recomanable!
Eulalia VallverduEulalia Vallverdu
18:05 27 Apr 21
Després de la primera vista vaig apostar per ell i la quiropràctica pels dolors de cervicals, d'esquena i, el que més em preocupava, un dolor intermitent amb el moviment (caminar 100m) però molt intens degut a una seqüela d'una intervenció quirúrgica de fa quatre anys. Després de tres mesos puc tornar a caminar llargues passejades (encara estic en shock) i les cervicals i l'esquena han millorat fins al punt de deixar de prendre analgèsics. L'Aaron em fa sentir segura amb la seva professionalitat i és una persona encantadora. És entrar al seu estudi, per als ajustos, que desapareix l'estrès i el relax és immediat. Recomanable 100%.
js_loader