quiropráctico en barcelona
Aaron Morris
El teu quiropràctic a Barcelona

Soc Aaron Morris. Vaig néixer a Califòrnia i des de l’any 2004 visc a Barcelona, dedicat a la quiropràctica. La meva curiositat per aquesta professió va començar de ben petit quan un quiropràctic va ajudar la meva mare a solucionar les seves migranyes cròniques.

Anys més tard, després d’ampliar els meus coneixements a la universitat, vaig descobrir el que seria la meva vocació fins el dia d’avui, ajudar a millorar la salut i qualitat de vida de les persones mitjançant la quiropràctica.

VEURE BIOGRAFIA
Punt Vital
Què és la quiropràctica?

La quiropràctica és la disciplina per a la cura natural de la salut més estesa del món i un dels secrets millor guardats de la salut.

Els estudis demostren que els pacients quiropràctics se sotmeten a menys cirurgies, necessiten menys medicaments i pateixen menys problemes de salut que la població en general. Per tant, no sorprèn que la taxa de satisfacció entre els pacients sigui molt alta.

La quiropràctica ens ajuda a recuperar la salut de forma natural, ens permet lluitar millor amb l’estrès, rendir millor en tots els aspectes de la vida i prevenir futurs problemes de salut. L’atenció quiropràctica freqüent millora radicalment la connexió entre el cos i el cervell, augmentant la salut i resistència de dins a fora, alhora que disminueix la possibilitat que ens posem malalts.

MÉS INFORMACIÓ
Punt Vital
Forma de treballar

Com a quiropràctic, sempre busco millorar la salut enlloc de tractar la malaltia.

La ciència demostra que l’estrès crònic ens fa viure sense pausa en mode d’emergència però els humans no estem dissenyats per això i, com a conseqüència, el nostre sistema immunitari pot debilitar-se, fent malbé l’equilibri entre el nostre cos i la nostra ment i provocant l’aparició de diferents símptomes.

Està demostrat que 9 de cada 10 visites mèdiques estan relacionades amb l’estrès i l’estil de vida. Per aquest motiu, enlloc de tractar únicament el dolor i els símptomes, busco que el cos torni al seu equilibri natural, fent que l’organisme funcioni millor, tingui una major capacitat de resistència davant l’estrès i una millor salut en general.

MÉS INFORMACIÓ
Vols conèixer els nostres preus?
Veure preus i altres preguntes freqüents
Claudia BigasClaudia Bigas
15:51 23 May 24
Les meves sessions amb Aaron han estat súper positives. He millorat en qualitat de vida i en moviment. Gràcies a tots dos!
Sofia BCSofia BC
15:45 23 May 24
Conec Aaron des de fa molts anys i per a mi ha estat mà de sant. Per això segueixo fidel al centre. Tant Aaron com Teresa són súper professionals.
Dr. Elizabeth SordylDr. Elizabeth Sordyl
10:23 23 May 24
L'Aaron és un mag mestre.He tingut el plaer de visitar el seu preciós despatx a Barcelona. La seva passió pel seu treball és realment inspirador. L'Aaron té una capacitat increïble per connectar amb el meu sistema nerviós, ajudant-me a sentir-me més tranquil i connectat. Molt recomanable!
Agnieszka KaczmarekAgnieszka Kaczmarek
16:45 22 May 24
Puc recomanar molt el Punt Vital. He patit mal de coll i lumbar sentint una compressió constant a la columna vertebral. La qualitat del meu son es va veure afectada. La Teresa em va consultar i va començar a ajustar el meu cos. Ja després de poques sessions el dolor era manejable i amb el temps, gairebé va desaparèixer. Molt professional, amb sistema de reserves en línia i servei de parla anglesa quan calgui. Estic agraït per la vostra ajuda tant!
yolanda rodrigoyolanda rodrigo
16:20 21 May 24
Es nota milloria, però s'ha de ser persistent, molt bona atenció molt amables i professionals
Em vaig sentir millor després de la primera sessió. En un parell de mesos, el dolor de coll va desaparèixer gairebé completament. Al meu parer, realment funciona. Aaron i Teresa, gràcies ❤️
ariel parraariel parra
20:31 14 May 24
Són molt professionals en tot allò que fan, els tallers que organitzen són molt interessants ia la consulta, es nota que estàs en mans d'experts.
Iaroslav GoldyshchukIaroslav Goldyshchuk
11:18 11 May 24
Un lloc adequat per solucionar els problemes relacionats amb la columna vertebral o almenys tenir-los sota control. L'Aaron i la Teresa saben com fer la seva feina, així que una persona que faci un curs d'adaptació aquí es sentirà millor. Els meus problemes eren una part superior comprimida de l'esquena, inclòs el coll; mala postura: tots dos milloren notablement.
Josué MerinoJosué Merino
18:40 09 May 24
Estic encantat amb el tracte de l'Aaron i la Teresa, són grans professionals i et fan sentir super còmode en tot moment. He notat una gran millora des que estic amb ells, els recomano!
Ana GarciaAna Garcia
18:18 09 May 24
Són molt bonsLa quiropràctica va canviar la meva vida
Eva CreusEva Creus
17:43 09 May 24
Vaig començar amb la quiropràctica fa més de 15 anys per un problema de ciàtica, i ha esdevingut un imprescindible en les meves cures de salut.
Vitor Gardini PatricioVitor Gardini Patricio
16:17 08 May 24
La Teresa i l'Aaron m'han ajudat a resoldre problemes amb els quals estava lluitant durant un temps (1 o 2 anys) i no els ho agrairé prou.Millora del son, millor energia, no més dolor són només algunes de les coses que vaig obtenir del Punt Vital!A més, tots dos són grans persones, atents, càlids i professionals, el que fa que sigui un paquet complet!!
Mercedes LaraMercedes Lara
18:26 07 May 24
Vaig anar a Punt Vital, perquè tenia forts mals d'esquena espatlles, cervicals, lumbar, ciàtica, també mal de cap, i el peu esquerre sentia punxades en caminar, ara aquestes molèsties han desaparegut, gairebé del tot. Gràcies a Aaron i Teresa. La quiropràctica i la qualitat humana, és excel·lent. recomano 100%
Anna RødderAnna Rødder
16:08 30 Apr 24
Les meves migranyes i mal d'esquena gairebé desapareixen completament després de només 5 setmanes, no puc recomanar prou aquest lloc!
Mira NikolattiMira Nikolatti
17:38 29 Apr 24
Teresa i Aaron són realment grans quiropràctics. Es prenen seriosament la seva feina i escolten atentament les vostres inquietuds. Fan una feina fantàstica per fer-te sentir millor. Si necessiteu atenció quiropràctica, els recomano molt! 👏👏 Si us plau, seguiu fent una feina tan meravellosa!
Esther FernandezEsther Fernandez
16:53 24 Apr 24
Professionals amb Majuscules, gràcies a la quiropràctica m'ha canviat la vida. No només he deixat de tenir mal d'esquena sinó que dormo millor, estic de millor humor, tinc molta més energia en acabar el dia de feina…Un abans i un després a la meva vidaMoltes gràcies a l'equip de Punt Vital!
Oskar Vidal RoyoOskar Vidal Royo
09:49 23 Apr 24
L'Aaron i la Teresa són un equip de somni. L'amor, la cura i el compromís pels i amb els seus pacients es palpa en cada visita. Vaig començar a la seva consulta fa uns tres mesos a causa de migranyes recurrents i dolors cervicals, que requerien ibuprofè setmanalment. Sessió a sessió, els maldecaps i el dolor s'estan convertint en una cosa del passat i l'únic que lamento és haver-me agradat haver vingut al Punt Vital fa anys. Fa tres setmanes, la Teresa també va començar a ajudar la meva filla (19 mesos), que estava caient i/o colpejant-se el cap massa vegades al dia. És cert que tenia les meves reserves inicials sobre portar un nen tan petit al quiropràctic. Tanmateix, en poques sessions hem assistit a salts de millora per a ella, la caiguda constant ha desaparegut gairebé completament i la seva agilitat s'ha disparat. Sincerament, no puc recomanar prou Teresa ni Aaron.
Florencia EspínolaFlorencia Espínola
19:37 18 Apr 24
Excel·lents professionals tant Aaron com Tere i molt humans per sobre totes les coses.He millorat la meva postura i he resolt certes malalties que em limitaven a l'hora d'exercitar.Ho recomano 100%
Shivali SachdevaShivali Sachdeva
22:00 17 Apr 24
No puc dir prou coses bones sobre Aaron i Teresa!! Quan vaig arribar aquí, era molt escèptic sobre la cura quiropràctica. Tenia tensió muscular a les espatlles i estava rebent opinions sobre què fer. No sabia fins a quin punt la teva columna vertebral afecta molts aspectes diferents de la teva vida! Dormir bé, la mobilitat i reduir el dolor muscular és només rascar la superfície. Em van educar molt bé sobre els diferents aspectes de la teva vida i del teu cos que afecta la teva columna vertebral. Després d'uns quants ajustaments, no només vaig dormir millor, sinó que el meu cos va tornar a sentir-me com el meu. Em va ajudar amb la meva digestió, estat d'ànim, energia, intoleràncies alimentàries i la diferència en la meva postura general és sorprenent. Sincerament, no us ho penseu dues vegades en venir aquí!! Són tan atents, ben informats i apassionats pel seu treball i els seus pacients. Moltes gràcies nois!
Helton MarcatoHelton Marcato
09:06 17 Apr 24
L'Aaron i la Teresa són uns grans professionals, el meu mal d'esquena pràcticament va desaparèixer des que vaig començar el tractament, la meva postura també va millorar moltíssim, recomano molt el Punt Vital Quiropràctic.
Mac LackeyMac Lackey
10:50 16 Apr 24
L'Aaron i el Punt Vital m'han salvat la vida des que em vaig traslladar a Barcelona. Vaig passar d'un mal d'esquena agut a sentir-me bé sota la seva cura i experiència. Gràcies!!
Jimmy KarlJimmy Karl
14:19 03 Apr 24
Gent molt educada, atenta i amable. Si el dolor no desapareix de seguida, tingueu paciència, hi ha un pla i funciona, ajuda amb molts problemes diferents. Els cursos i exercicis et permeten conèixer millor el teu cos. Doneu-los una prova!
Julie SkochJulie Skoch
09:37 02 Apr 24
M'agradaria expressar el meu gran agraïment a Aaron i Teresa per la seva gran professionalitat! Després de la segona visita la tensió a la part del cap s'ha anat. Després del primer curs de quiropràctica, la meva postura es va tornar molt més recta. Moltes gràcies!
Taya Hawkins RangihikaTaya Hawkins Rangihika
17:07 01 Apr 24
Com a pilot de karting, estic molt acostumat al mal d'esquena i a la rigidesa :( així que ajustar-me és molt bo. Aquests nois constantment deixen que la meva esquena i el meu coll se sentin molt millor que abans perquè pugui seguir córrer millor :) Moltes gràcies nois, i totalment recomanable per a qualsevol esportista, especialment els expatriats que vinguin a Barcelona!
VíctorVíctor
03:24 30 Mar 24
Teresa i Aaron em semblen professionals de la quiropràctica summament atents i entregats, molt recomanables.
Blue PhoenixBlue Phoenix
20:34 28 Mar 24
Grans professionals i millors persones. M'han ajudat molt amb les meves migranyes i la meva postura corporal.Ho recomanaria a tothom.
Toni Cotes VélezToni Cotes Vélez
16:15 27 Mar 24
Que bé q m'ha anat conèixer-vos! Des de la primera sessió q la meva esquena ho ha notat... amb l'avenç de les sessions, millores a l'esquena i al meu dia a dia... fins i tot el diàleg amb el meu fill Marti. Vaig veure portar-lo també i la veritat és q la seva millora postural ha estat espectacular. Fetes les primeres 12 sessions anem a per les 12 següents! Súper agraït de la nostra millora i del bé q ens feu sentir a la consulta amb tot el q es percep de bo.
Martí Cotes GàlvezMartí Cotes Gàlvez
16:10 27 Mar 24
M'ha anat molt bé. Comenceu que em sentia l'esquena carregada, ara ja no. La motxilla abans la notava molt pesada i ara la noto més lleugera. El tracte excel·lent. Es nota molt el que fan.
Ana GAna G
10:02 26 Mar 24
Aaron i Teresa o Teresa i Aaron… signifiquen un gran descobriment per a mi. Professionals, eficients, afectuosos, curosos, detallistes, precisos… I sobretot, molt lliurats. Aquests darrers mesos la meva vida ha canviat i tinc la sort d'apreciar canvis molt significatius tant en la meva mobilitat i flexibilitat com en el meu benestar general. Ara puc dir que tinc vida de qualitat. Ja només queda afegir anys a la vida amb passos ferms. He dit que calen? També són preciosos i preuats. Gràcies Aaron i Teresa per saber fer, saber estar i saber ser.
EliasElias
09:25 26 Mar 24
He vingut aquí per recomanació. Tenia adormiment de mans i dolor lumbar. Després de 10 sessions, el meu dolor ha disminuït notablement. Teresa i Aaron són experts en la matèria. Recomanable 100%
Cassa - StudioCassa - Studio
12:04 19 Mar 24
L'Aaron i la Tere em van semblar molt professionals. El tracte i les instal·lacions impecables. Jo vaig arribar amb mal de coll de molts anys amb mala postura en treballar. Després de 12 ajustaments ja puc girar el coll sense dolor. També tenia una punxada lumbar des de feia mesos i ha desaparegut en només un mes i mig d'ajustaments. Recomano els seus serveis un 100%
Sus GarcíaSus García
17:40 18 Mar 24
Vaig arribar amb un fort dolor punxant al centre de l'esquena que millorava amb antiinflamatoris però que tornava de tant en tant i ja farta, vaig decidir provar una altra alternativa. Hi vaig acudir i la veritat és que estic molt contenta pk el dolor (que no em permetia ni incorporar-me del llit) ha remès totalment. Ha estat un procés intensiu i amb paciència, però ha valgut molt la pena. Ara estic a la fase de consolidació per mantenir els meus resultats i seguir millorant. Tots dos són grans professionals i et donen un tracte molt proper. Els recomano al 100%!
Rohit MistryRohit Mistry
10:14 10 Mar 24
Fa quasi 4 anys que assisteixo al Punt Vital Quiropràctic. Tenir un calendari de viatge pesat ha estat beneficiós tenir ajustos per alliberar les tensions i l'estrès acumulats. L'Aaron és un veritable professional i sempre proporciona una energia càlida i positiva que fa que cada visita valgui la pena. Totalment recomanable!
Guadalupe HeineGuadalupe Heine
18:07 07 Mar 24
Experiència més que satisfactòria. La Teresa i l'Aaron molt professionals i amb una energia molt bonica, i l'espai és molt càlid.En 12 sessions ja percebo moltíssims canvis al meu cos, molt contenta!
Reinaldo VeraReinaldo Vera
10:45 07 Mar 24
Recomano moltíssim tots els temes referents a molèsties a columna, marejos i fatiga amb Punt Vital, increïbles professionals i compromesos amb el benestar dels seus pacients.
FERRAN GUERRAFERRAN GUERRA
19:40 06 Mar 24
Si teniu algun problema d'esquena, és el lloc indicat
Mccoy RamosMccoy Ramos
19:03 06 Mar 24
Vaig tenir un ictus el 2021 i la meitat del meu cos estava paralitzat. Vaig experimentar molt dolor a l'esquena i a l'espatlla dreta. Em va costar molt, sobretot quan treballava, així que el meu Punt Vital va suggerir i no em va decebre. (El boca-orella és molt potent)La primera vegada que vaig visitar el Punt Vital amb prou feines em puc moure i el dolor és insoportable. Després de les meves sessions hi ha una gran millora i n'estic molt content.També puc dir que l'Aaron i la Teresa són els més dolços!!! Són molt professionals, complaents i et faran sentir com una família, cosa que agraeixo molt. I escolten 💜El millor quiropràctic d'Espanya. Recomano molt el Punt Vital.
Miquel Guarro CarrerasMiquel Guarro Carreras
17:20 06 Mar 24
Tracte molt professional i atent, convocació millorar dajudar les persones.
Luciana VecchiarelliLuciana Vecchiarelli
15:53 01 Mar 24
Un abans i un després gràcies a Teresa i Aaron. Vaig acudir al centre pels meus dolors cervicals i mala postura, buscant una alternativa per sentir-me millor. Gràcies a la feina intensa que vam fer durant un mes, he aconseguit grans canvis. Tots aquests canvis han estat super positius i encara que encara tingui àrees de millores, ja no he patit mai més aquest dolor intens de cervicals amb què he arribat a la consulta. Molt agraïda de com són de professionals Aaron i Teresa. M'han ajudat moltíssim i estic segura que encara m'hi sentiré molt millor gràcies a ells.
Steve CangSteve Cang
21:19 28 Feb 24
Des que vaig tenir els serveis quiropràctics d'Aaron i Teresa fa 5 mesos, he notat que la meva postura ha millorat i tinc menys mals de cap o migranyes.Les meves espatlles semblen més uniformes i els meus malucs no avancen com abans. Suposo que això també es deu en part a la coherència i el compromís que he posat en les meves "poses" diàries que m'han encarregat de fer, així com als exercicis de respiració i a recordar-me de peu i estirar-me després d'estar assegut durant tant de temps.Encara tinc una mica de ganes de "esquerdar-me el coll" després d'uns dies de la meva adaptació, així que estic desitjant desfer-me'n completament. Espero recordar revisar aquest comentari més tard quan tingui noves actualitzacions.
Rebeca GrateronRebeca Grateron
18:01 28 Feb 24
Vaig arribar amb molt de dolor i gairebé sense mobilitat, al cap de poc temps ja se sent la diferència.La Teresa i l'Aaron són molt professionals i amables, t'acompanyen durant el procés.Estic contenta amb el progrés
Jonathan ElronJonathan Elron
20:45 27 Feb 24
Teresa i Aaron són fantàstics. Em van ajudar molt, estic molt agraït. Molt recomanable!
Angela TrementozziAngela Trementozzi
20:23 27 Feb 24
Recomano molt Punt Vital Quiropractic. He rebut atenció quiropràctica durant la major part de la meva vida i mai abans havia experimentat l'atenció que estic rebent actualment a Punt Vital. L'Aaron i la Teresa han dissenyat un pla per ajudar a corregir els meus problemes específics i he vist millores importants i tinc un dolor considerablement menor. També fomenten l'autocura diària fent exercicis guiats. Sobretot, són compassius, molt agradables, sincers i tracten a cada persona amb una cura i respecte genuïns.
Arribeu a Aaron per casualitat... farà dos anys. Realment és una gran persona i professional... desprèn energia positiva i molt afecte... cosa que comença a faltar. I si... sense fer miracles m'està ajudant amb la meva esquena i en general amb el meu cos. Val la pena !!
Blanca CRUSAT LECHADOBlanca CRUSAT LECHADO
09:06 27 Feb 24
Vaig anar a Punt Vital perquè tenia molt de mal d'esquena i cervicals. Gràcies als ajustaments com Teresa i Aaron he millorat molt tant en flexibilitat i mobilitat, i els dolors s'han reduït pràcticament íntegrament.Recomano 100% la quiropractia i sobretot la qualitat humana tant d'Aaron com Teresa. També els exercicis que et van recomanant a cada fase són molt bons!Moltes gràcies a tot l'equip de Punt Vital pel vostre tracte i professionalitat!!
Yvette FernandezYvette Fernandez
16:50 26 Feb 24
Aquí pots estar segur que les migranyes i els dolors d'esquena desapareixeran i la teva postura física millorarà significativament si segueixes amb constància les indicacions, exercicis i ajustaments d'Aaron i Tere, tots dos són grans quiropràctics professionals amb molta experiència que t'ofereixen molta confiança, pau i tranquil·litat per alliberar-te dels teus dolors. Posa't a les mans i la teva salut millorarà enormement.
V cV c
10:50 23 Feb 24
Considero que tinc moltíssima sort d'haver conegut la quiropràctica a mans d'aquests autèntics professionals, de mica en mica vaig millorant i em sento bé, moltíssimes gràcies Teresa i Aaron.
Alexander Van VianenAlexander Van Vianen
18:03 22 Feb 24
Excel·lent professionals, he anat millorat setmana rere setmana i des de la primera sessió ia notes la diferència.
Yolanda LaraYolanda Lara
22:37 20 Feb 24
Fa anys vaig tenir un lleu accident de cotxe, en què vaig tenir una fuetada cervical i desviació de les vertebres cervicals. Durant molts anys en èpoques d'estrès laboral o quan agafava molt de pes, patia de dolor cervical i fortes contractures musculars en aquesta zona, i fins i tot de vegades sentia també dolor a les lumbars. Havia provat anteriorment tota mena de tractaments amb fisioteràpia, osteopatia, acupuntura, punció seca i em solucionaven el dolor temporalment però novament quan patia períodes d'estrès, el dolor i les contractures musculars tornaven a aparèixer. Des que vinc a PUNT VITAL amb Aaron i Teresa, les meves contractures han disminuït moltíssim i desaparegut el dolor cervical i lumbar. Els ajustaments de la columna unit als exercicis realitzats a casa, m'han ajudat a una millora contínua i sostinguda en el temps de la meva columna. A més, han aconseguit corregir la meva alineació cervical i sento una major obertura de les meves espatlles. Recomano sens dubte a tots els que patiu mal d'esquena acudir a PUNT VITAL i posar-vos en mans d'Aaron i Teresa. Són dos grans professionals quiropràctics, amables, afectuosos, empàtics i en tot moment et fan sentir confiança i que ets a les millors mans. Gràcies a Aaron i Teresa per millorar la meva qualitat de vida!
Fa uns mesos que venc i la veritat que els ajustaments s'han convertit en una part fonamental del meu dia a dia.He notat millores en les meves migranyes i dolors causats per la meva escoliosi i no m'imagino deixar-ho en aquest moment!Gràcies!!
Irene AzpelicuetaIrene Azpelicueta
10:22 20 Feb 24
Molt contenta : ) tant pel tracte d'Aaron i Tere que són molt bons professionals: propers, amables i que transmeten confiança, com pels resultats que he experimentat: a nivell físic i mental.
Isa BustamanteIsa Bustamante
18:00 18 Feb 24
Persones molt professionals. Des que vaig notat una millora en els dolors que tenia.Sens dubte, tornaria anar 100% recomanable.
Daniel RoblesDaniel Robles
17:26 15 Feb 24
Vaig venir aquí per episodis de migranyes recurrents i dolornlumbar. He millorat en tots dos aspectes. El tracte és excent i els resultats més. Són flexibles i s'emmotllen a tu. Gràcies per tot
Euge SerioEuge Serio
16:03 14 Feb 24
Només puc dir coses bones d´aquest lloc, professionals amb experiència, actualitzats i un tracte personalitzat que fan que tot funcioni.Destaco l'enfocament holístic amb què fan tot el tractament, brinden eines que ens serveixen per a la vida diària, a més d'alleujar la malaltia per la qual consultis.Gràcies Aaron i Teresa per fer que els meus dolors hagin desaparegut i que per fi pugui tornar a fer coses que ja no podia! Gràcies, gràcies, gràcies.
rafael freitasrafael freitas
17:42 13 Feb 24
Super recomanable, el tractament perfecte!
Jonas TreubJonas Treub
09:50 08 Feb 24
Acabo d'acabar les meves primeres 12 sessions i em trobo molt millor després d'un dia darrere de l'ordinador. Tampoc he tingut cap problema per aixecar-se del llit durant els mesos de fred.
David IbañezDavid Ibañez
18:05 01 Feb 24
Feia un any que tenia dolors a l'esquena i em van recomanar Punt Vital. Posar-me a les mans ha millorat el meu dia a dia, han desaparegut els dolors i fins i tot el meu humor s'ha embellit. Ara em toca recomanar-los a mi!
Alyona DegtyarAlyona Degtyar
20:37 31 Jan 24
Un lloc amb bon esperit i ambient. Teresa i Aaron són molt amables! Vaig tenir dificultats per quedar-me embarassada i gairebé al final del curs ha passat el miracle! Gràcies nois!
Thais SouzaThais Souza
14:17 30 Jan 24
Punt Vital Quiropràctic ofereix una atenció excepcional! Tere i Aaron són increïblement coneixedors i atents, i els seus tractaments m'han alleujat significativament els meus dolors.Molt recomanable per a qualsevol persona que busqui una atenció quiropràctica de primer nivell a Barcelona!
Tomas RamoskaTomas Ramoska
07:55 18 Jan 24
Aquests nois coneixen realment el seu ofici i saben el que estan fent. Sens dubte els puc recomanar :)
Gabriele M. MainenteGabriele M. Mainente
10:11 17 Jan 24
Aaron i Tere són persones fantàstiques i molt professionals. Cada cop que vaig al centre em reben amb un somriure i amb ganes d'ajudar-me. La meva posició ha millorat molt, i els meus mals d'esquena també. 100% recomanable.
Només tinc paraules d'agraïment per a la Teresa i l'Aaron. No només he millorat en el pla físic, també em trobo molt més positiu i alegre.
William TrementozziWilliam Trementozzi
13:22 11 Jan 24
He estat sota atenció quiropràctica des dels 18 anys tant a Europa com als Estats Units. Ara tinc 63 anys i mai he tingut el tipus d'atenció i excel·lència que he trobat en el doctor Aaron Morris i la seva companya, la doctora Teresa. Tinc més energia, flexibilitat i esperança de salut a llarg termini que en molts anys. Recomano molt el Punt Vital Quiroprátic! Sense cap mena de dubte "El millor"!
Mireia SangenisMireia Sangenis
20:48 09 Jan 24
La meva primera experiencia amb un quiropràctic! Vaig anar hi per un mal de cap constant per estrés que no aconseguia millorar ni amb ibuprofè. Vaig notar millora desde la primera sessió! Gràcies Aaron per la teva atenció i passió per la teva feina, transmets molta confiança i això es nota en el resultat!
McStephen DadzieMcStephen Dadzie
16:48 09 Jan 24
Quina empresa més increïble construïda per persones increïbles que realment es preocupen per la millora de cadascun dels seus pacients. Vaig venir aquí amb un dolor nerviós pessigat que va fer impossible fins i tot seure al vestíbul mentre esperava, un dolor que tenia abans i pensava que havia millorat. Punt Vital va adoptar un enfocament molt holístic per entendre què podria estar causant aquest problema, centrat realment en un pla de tractament que millorés la meva mobilitat d'una manera més sostenible i fonamental. No només he vist una gran millora, sinó que van fer aquest viatge molt fàcil i com si fossin un company en el meu progrés! Molt recomanable!
Zee CZee C
17:19 02 Jan 24
Vaig arribar al Punt Vital Quiropràctic amb tanta tensió i dolor que em plagaven. Ara, encara que mai m'ho hauria imaginat, visc sense dolor i estic més actiu que mai. Fes un favor al teu cos i reserva una cita!!!
MC RMC R
12:24 28 Dec 23
Sens dubte, posar-se en mans de Teresa i Aaron ha estat una de les millors decisions que he pres en molt de temps. Després de 12 sessions he notat una millora enorme tant en dolors cervicals com en higiene postural, i el que encara queda per davant! Molt recomanable sens dubte!
Erika SantanaErika Santana
19:00 20 Dec 23
No puc subratllar prou com de bo és el servei, Tere i Aaron són grans professionals i sempre s'asseguren que tot funcioni bé. Vaig tenir una situació concreta de calendari i van fer tot el possible per ajustar les sessions. He estat fent 5 sessions fins ara i és una de les millors inversions que he fet fins ara :)Vaig venir aquí amb dolor lumbar i cervical i ja ha millorat amb només unes quantes sessions.L'he estat recomanant sense parar des que vaig començar a col·legues i amics i el recomanaria molt a qualsevol altra persona.
Jesse LeSuerJesse LeSuer
00:20 20 Dec 23
No era un pacient registrat, però em van tractar independentment. Em sento immensament millorat. Els quiropràctics varien en habilitat, i aquesta destaca com a excepcional.
Oscar NavarroOscar Navarro
17:15 19 Dec 23
Des que comenci el tractament amb ells he notat una millorança substancial. Abans gairebé no tenia gairebé mobilitat. Ara ja camino sense problemes, puc córrer i fins i tot saltar. A més estic força més animat en no conviure amb mal d'esquena cada dia.A més el tracte és cordial, personal i es preocupen perquè estiguis bé en tot moment.
Van CegielaVan Cegiela
16:34 14 Dec 23
Molt satisfet!!👍👍❤️❤️
Angustias GilAngustias Gil
18:34 21 Nov 23
És un lloc agradable i amb gent molt professionalLa meva experiència és que funciona per al dor d'esquena, tot i que encara em fa mal, però encara menys, sense acabar el tractament
Mostafa EL MokademMostafa EL Mokadem
12:24 17 Nov 23
Vaig tenir una molt bona experiència al Punt Vital. L'Aron m'ha ajudat molt amb els meus problemes d'esquena.Les seves sessions m'han ajudat a eliminar el meu mal d'esquena i els exercicis de seguiment van contribuir a una gran millora en la meva postura i mobilitat.Recomano molt el centre i seguir el programa per obtenir beneficis a llarg termini.
Priscila LópezPriscila López
19:34 15 Nov 23
Decidir tractar-me amb Aaron i Teresa ha marcat un abans i un després a la meva vida ia la dels que m'envolten.Anys de tractament, medicaments, físies, rehabilitació... Res era el més idoni, els meus dolors no milloraven, i el meu ànim anava a pitjor.No oblidaré mai la sensació del primer ajust. Vaig sortir amb sensació d'haver crescut uns centímetres i no podia parar de somriure, em sentia com borratxa, tornava a mirar a dalt, a gaudir de la simple tornada a casa.He finalitzat la segona fase després d'uns mesos d'ajustos i sento ràbia per no haver-los conegut abans i haver posat solució a tots els meus dolors, des de la mandíbula als peus, passant per cervicals, escoliosi, dolors constants lumbars, digestius... A conseqüència el meu ànim ha tornat a ser Top i he recuperat la meva personalitat alegre i les ganes de viure.No tinc paraules, només agraïment. Tant de bo m'hagués tractat abans, una solució tan "fàcil" i tants anys de patiment.Aaron i Teresa han estat el meu miracle aquest any.
Kornela DuszakKornela Duszak
08:55 11 Nov 23
He viscut una experiència excel·lent fins ara! Inicialment vaig buscar tractament per entumiment a les meves mans, i l'experiència i la cura de Teresa van reduir significativament aquest problema. A més, vaig notar una millora notable en la meva postura general, que era un dels meus objectius principals. La combinació d'exercicis com a part del pla de tractament va ser una sorpresa agradable, ja que no només van ajudar a abordar les meves preocupacions físiques, sinó que també van proporcionar una manera eficaç de gestionar l'estrès. Recomano molt la Teresa i els seus serveis quiropràctics tant per al benestar físic com per alleujar l'estrès.
Abbi TaylorAbbi Taylor
10:22 09 Nov 23
L'Aaron i la Teresa no només són increïblement professionals, sinó que són les persones més empàtiques que he conegut en aquesta professió. Entenen les vostres necessitats, les vostres frustracions, i realment se sent com si treballeu en un equip que es dedica no només a fer-vos sentir millor, sinó també a mantenir el treball dur que feu. No podria estar més feliç amb com estan avançant les coses, i aconsellaria a qualsevol que tingui problemes a llarg termini i sense resoldre que córrer (no caminar!) al Punt Vital! 😊
plou i fa solplou i fa sol
18:41 01 Aug 23
Boníssima atenció al detall i les necesitats particulars, sesions rápides, eficaces i amb resultats visibles, bona centralització i métodes d'accés fins el pis on s'ubica el despatx, amabilitat i flexibilitat... S'adapten a tot.
MartaMarta
18:51 22 Jun 23
Fa un any i 3 mesos aprox que vaig començar a anar a Punt Vital.Portava 2 anys amb dolors de coll horrorosos. Quan anava al metge sempre em deien que mhavia d'operar perque tinc 2 protusions..La veritat es que al principi estava molt escèptica.Però al terces mes de tractament vaig notar un canvi i desde llavors aquesta canvi ha anat a més, al principi amb més pujades i baixades i després cada cop millorant méa i més i més fins a dia d'avui on em sento genial!!!! Estic moooolt agradïda a l'Aaron perque estava molt desesperada i la vida sense dolor és més maca
Eulàlia NaveiraEulàlia Naveira
07:26 13 Apr 23
Prendre la decisió de tractar-me amb l'Aaron ha valgut la pena. No només reps tractament a nivell físic sinó que l'Aaron també t'ajuda a prendre consciència d'allò que un pot fer per a si mateix. És una injecció d'energia per a l'ànima i un bàlsam per al cos
teresa recueroteresa recuero
19:51 30 Mar 23
Vaig arribar a la consulta de l'Aaron mitjançant el meu fill, i per lo satisfet que ell estava i la millora que havia pogut notar amb tractament.I a partir de la primera visita, ja vaig notar millores:com podia, després de molt de temps, girar el cap sense dolor, i notar la meva columna més recta.Visita rera visita, he notat com millorava. Els consells sobre respiració, els exercicis de manteniment i, sobre tot, l'ambient relaxant i de pau i bones vibracions que es respira, m'estant ajudant moltíssim.I estic segura que amb l'ajuda de l'Aaron, podré assolir l'estat físic que desitjo, necessari per un bon estat mental.Per a mi, una sort anar-hi !!Ho recomano al 100%!!Gràcies, Aaron!!!
Blanca EscardíbulBlanca Escardíbul
12:19 09 Dec 22
Un lloc molt recomanable per diferents motius: a) Aaron és molt professional, atent i proper. Amb uns resultats excel·lents, i, b) el local desprèn una energia positiva i la gestió de les visites és molt eficient.
olga fargas obiolsolga fargas obiols
22:12 29 Nov 22
Molt difícil de poder explicar amb paraules, el que l'Aaron m'ha aportat, s'ha d'experimentar!A part se ser una persona, amb gran humilitat, sincera i noble. Des del primer moment en que vaig entrar al seu Centre, em va captivar l’atmosfera de pau, tranquil·litat i harmonia que s'hi respira, en tots els sentits ( visual, d’oïda i sensorial). Però quan parles amb ell, i li expliques com et trobes, la sorpresa encara es major; et trobes una persona que emfatitza al segon amb tu, et transmet confiança i sobretot esperança.La meva experiència ha estat increïble, torno a tenir un cos flexible, sense tots el dolors de cervicals, coll, espatlles, braços, lumbars, cames.. ; puc tornar a caminar, doblar l'esquena, aixecar els braços; el cap ja no em costa d'aguantar i l'esquena ja no se’m dobla; vaig dreta amb les espatlles enrere, i com si una fusta m’aguantes tota l’esquena, la meva autoestima ha pujat a dalt de tot; en fi sembla un miracle.De sota he descobert coses del meu cos que no era conscient que funcionaven malament, i ara van be, com: fer bones digestions, dormir i descansar, no angoixar-me, desestresar-me, respirar be.He pres consciència de les postures que li van be al meu cos i de moltes coses que estaven emmalaltint-me.Be escriuria moltes coses, però principalment vull dir-te Aaron que continuaré venint i recomanant-te, però sobretot et vull dir: GRÀCIES, GRÀCIES i GRÀCIES AARON! per millorar la meva vida i pels exercicis que m’has facilitat per mantenir-me sempre igual de be.
Miquel BoiraMiquel Boira
18:08 22 Mar 22
Gran professional i molt bona gent. Resultats des de les primeres sessions. Ets un crack, Aaron!!
Nuria VillagrasaNuria Villagrasa
19:30 21 Mar 22
Des que estic fent el tractament amb l' Aaron la meva vida està canviat considerablement, concretament les migranyes i els problemes d' esquena.Ell es una persona empàtica, propera i molt professional. Ho recomano 100%!!!
Robert CMRobert CM
20:38 07 Mar 22
La meva primera experiència amb la Quiropràctica i estic molt content amb els resultats d'aquesta fase inicial. Gràcies Aaron per l'ajuda... Seguim!
Marta CanellasMarta Canellas
19:46 22 Feb 22
L'Aaron és una persona molt oberta i empàtica, i amb el seu tractament he millorat molt en poc temps. Molt recomanable!
Àngels MolinaÀngels Molina
15:41 21 Dec 21
Des del primer moment va haver molt bona connexió amb l'Aaron, és una persona propera i amable que et fa molt fàcil el treball. He notat molta millora, especialment a nivell lumbar, però també pel que fa a l'elasticitat i l'agilitat. Els exercicis complementaris em van molt bé,.Ara començo la segona fase del tractament i estic molt contenta i animada. Us el recomano molt.
A Google User
A Google User
15:41 21 Dec 21
Des del primer moment va haver molt bona connexió amb l'Aaron, és una persona propera i amable que et fa molt fàcil el treball. He notat molta millora, especialment a nivell lumbar, però també pel que fa a l'elasticitat i l'agilitat. Els exercicis complementaris em van molt bé,.Ara començo la segona fase del tractament i estic molt contenta i animada. Us el recomano molt.
Francesc GarcíaFrancesc García
10:01 22 Jul 21
Bon dia a tothom, vaig conèixer al Dr. Aaron per recomanació d'una amiga perqué tinc problemes cervicals i acúfens, realment ja amb la primera sessió ja vaig notar una milloria extraordinaria i la veritat ho recomano a tothom que encara que no tingui problemes d'esquena o cervicals que vagi a un quiropràctic de tant en tant. En quan a Aaron Morris es una persona que sempre vol millorar seva trajectòria laboral viatjant a l'estranger i com a persona és molt amable i positiva i el més important és que es una bona persona.
Maida MazcuñánMaida Mazcuñán
07:41 22 Jul 21
Ha estat una experiència excel·lent. Des del primer dia vaig notar molta millora en els símptomes que m’hi havien portat, no sòls en quant a dolor, el canvi en la meva energia vital va ser espectacular. L’Aaron és molt amable i proper. El que sembla difícil de sobte es torna accesible i pots veure el camí de la millora obert i sentir que ho pots fer i ho aconseguirás. Totalment recomanable!
Eulalia VallverduEulalia Vallverdu
18:05 27 Apr 21
Després de la primera vista vaig apostar per ell i la quiropràctica pels dolors de cervicals, d'esquena i, el que més em preocupava, un dolor intermitent amb el moviment (caminar 100m) però molt intens degut a una seqüela d'una intervenció quirúrgica de fa quatre anys. Després de tres mesos puc tornar a caminar llargues passejades (encara estic en shock) i les cervicals i l'esquena han millorat fins al punt de deixar de prendre analgèsics. L'Aaron em fa sentir segura amb la seva professionalitat i és una persona encantadora. És entrar al seu estudi, per als ajustos, que desapareix l'estrès i el relax és immediat. Recomanable 100%.
js_loader