Punt Vital
Consultes més freqüents

La primera visita té un cost de 120 € (inclou avaluació, primera sessió i les nostres recomanacions). Les visites de seguiment tenen un preu de 60€, tot i que la majoria dels nostres pacients fan servir un abonament que redueix significativament la tarifa.

Si, sens dubte. La quiropràctica ajuda a equilibrar el cos perquè funcioni millor i, com a conseqüència, la major part de dolències milloren o desapareixen, però cal tenir en compte que cada persona és diferent i t’hauria de conèixer per estar segur del que puc fer per aconseguir-ho.

Si, començarem de seguida, tan bon punt avaluem els teus problemes i puguem treballar de manera segura.

La primera visita durarà uns 20-30 minuts i les següents al voltant de 15-20 minuts. Valorem el teu temps i per això les nostres visites són sempre eficients i efectives.

Això dependrà del problema que tinguis, en parlarem en detall a la teva primera visita. Normalment recomanem un programa inicial per fer-te sentir millor tan ràpid com sigui possible i un programa de seguiment per mantenir les millores.

Aaron Morris s’encarregarà directament de tot el procés. Per saber-ne més, prem aquí

No, és molt senzill. Es pot reservar online i hi ha flexibilitat d’horaris.

Si, la columna vertebral és l’estructura més important del cos humà i, independentment de l’edat, ha d’estar saludable, alineada i flexible. Tant nens com adults han de cuidar la seva columna de forma regular perquè requereix manteniment per garantir el seu perfecte funcionament.

Si, perquè a l’equilibrar el nostre sistema nerviós, la quiropràctica dota l’organisme d’una capacitat de resistència davant l’estrès. L’atenció quiropràctica no pot fer la teva feina menys estressant, ni pot resoldre tots els teus problemes, però pot ajudar-te a desenvolupar una resposta saludable al teu estrès i reduir els possibles danys que provoca.
La majoria dels pacients que ens visiten de forma regular se senten més relaxats, calmats i centrats.

Tens més consultes?