quiropráctico en barcelona
Aaron Morris
Biografia

Soc Aaron Morris. Em dedico a la quiropràctica des de l’any 2003, disciplina que vaig conèixer per casualitat quan un quiropràctic va ajudar la meva mare a solucionar les seves migranyes cròniques.

La meva curiositat per aquesta professió em va portar a estudiar a la Life Chiropractic College West, una de les universitats més prestigioses dels Estats Units, i des d’aleshores no he deixat de viure per fer que tothom conegui i gaudeixi dels avantatges d’aquesta disciplina.

L’any 2004 em vaig establir a Barcelona i vaig aixecar una de les consultes més reconegudes d’Espanya. Treballo cada dia amb passió i alegria, cuidant els meus pacients com si fossin part de la meva família.

A més d’atendre a la meva consulta a Barcelona, dirigeixo seminaris de formació professional per a quiropràctics i estic orgullós d’haver participat en la creació de la Barcelona College of Chiropractic.

Teresa Santaella
Biografia

Em dic Teresa Santaella.

Vinc d’una família de quiropràctics, per això des de molt jove vaig saber que volia dedicar la meva vida a aquesta professió. He viscut de primera mà, des del meu naixement, els beneficis que suposa la cura quiropràctica regular per a la salut i no m’imagino una vida sense ella!

Després de 5 anys de formació universitària a l’Anglo European College of Chiropractic al Regne Unit, el 2016 vaig decidir tornar a Espanya. .

Vaig estar treballant a Barcelona durant més de tres anys i em vaig enamorar d’aquesta preciosa ciutat. Després vaig tornar a Madrid, la meva ciutat d’origen, però per alguna estranya i meravellosa raó la vida em segueix portant de tornada a Barcelona.

M’encanten els esports, tant els de muntanya com els de mar, per això, divideixo el meu temps lliure entre l’escalada, el senderisme i el surf. Estar a l’aire lliure i connectar amb la natura em recarrega.

Jonathan ElronJonathan Elron
20:45 27 Feb 24
Teresa i Aaron són fantàstics. Em van ajudar molt, estic molt agraït. Molt recomanable!
Arribeu a Aaron per casualitat... farà dos anys. Realment és una gran persona i professional... desprèn energia positiva i molt afecte... cosa que comença a faltar. I si... sense fer miracles m'està ajudant amb la meva esquena i en general amb el meu cos. Val la pena !!
Blanca CRUSAT LECHADOBlanca CRUSAT LECHADO
09:06 27 Feb 24
Vaig anar a Punt Vital perquè tenia molt de mal d'esquena i cervicals. Gràcies als ajustaments com Teresa i Aaron he millorat molt tant en flexibilitat i mobilitat, i els dolors s'han reduït pràcticament íntegrament.Recomano 100% la quiropractia i sobretot la qualitat humana tant d'Aaron com Teresa. També els exercicis que et van recomanant a cada fase són molt bons!Moltes gràcies a tot l'equip de Punt Vital pel vostre tracte i professionalitat!!
Yvette FernandezYvette Fernandez
16:50 26 Feb 24
Aquí pots estar segur que les migranyes i els dolors d'esquena desapareixeran i la teva postura física millorarà significativament si segueixes amb constància les indicacions, exercicis i ajustaments d'Aaron i Tere, tots dos són grans quiropràctics professionals amb molta experiència que t'ofereixen molta confiança, pau i tranquil·litat per alliberar-te dels teus dolors. Posa't a les mans i la teva salut millorarà enormement.
V cV c
10:50 23 Feb 24
Considero que tinc moltíssima sort d'haver conegut la quiropràctica a mans d'aquests autèntics professionals, de mica en mica vaig millorant i em sento bé, moltíssimes gràcies Teresa i Aaron.
Alexander Van VianenAlexander Van Vianen
18:03 22 Feb 24
Excel·lent professionals, he anat millorat setmana rere setmana i des de la primera sessió ia notes la diferència.
Yolanda LaraYolanda Lara
22:37 20 Feb 24
Fa anys vaig tenir un lleu accident de cotxe, en què vaig tenir una fuetada cervical i desviació de les vertebres cervicals. Durant molts anys en èpoques d'estrès laboral o quan agafava molt de pes, patia de dolor cervical i fortes contractures musculars en aquesta zona, i fins i tot de vegades sentia també dolor a les lumbars. Havia provat anteriorment tota mena de tractaments amb fisioteràpia, osteopatia, acupuntura, punció seca i em solucionaven el dolor temporalment però novament quan patia períodes d'estrès, el dolor i les contractures musculars tornaven a aparèixer. Des que vinc a PUNT VITAL amb Aaron i Teresa, les meves contractures han disminuït moltíssim i desaparegut el dolor cervical i lumbar. Els ajustaments de la columna unit als exercicis realitzats a casa, m'han ajudat a una millora contínua i sostinguda en el temps de la meva columna. A més, han aconseguit corregir la meva alineació cervical i sento una major obertura de les meves espatlles. Recomano sens dubte a tots els que patiu mal d'esquena acudir a PUNT VITAL i posar-vos en mans d'Aaron i Teresa. Són dos grans professionals quiropràctics, amables, afectuosos, empàtics i en tot moment et fan sentir confiança i que ets a les millors mans. Gràcies a Aaron i Teresa per millorar la meva qualitat de vida!
Fa uns mesos que venc i la veritat que els ajustaments s'han convertit en una part fonamental del meu dia a dia.He notat millores en les meves migranyes i dolors causats per la meva escoliosi i no m'imagino deixar-ho en aquest moment!Gràcies!!
Irene AzpelicuetaIrene Azpelicueta
10:22 20 Feb 24
Molt contenta : ) tant pel tracte d'Aaron i Tere que són molt bons professionals: propers, amables i que transmeten confiança, com pels resultats que he experimentat: a nivell físic i mental.
Isa BustamanteIsa Bustamante
18:00 18 Feb 24
Persones molt professionals. Des que vaig notat una millora en els dolors que tenia.Sens dubte, tornaria anar 100% recomanable.
Daniel RoblesDaniel Robles
17:26 15 Feb 24
Vaig venir aquí per episodis de migranyes recurrents i dolornlumbar. He millorat en tots dos aspectes. El tracte és excent i els resultats més. Són flexibles i s'emmotllen a tu. Gràcies per tot
Euge SerioEuge Serio
16:03 14 Feb 24
Només puc dir coses bones d´aquest lloc, professionals amb experiència, actualitzats i un tracte personalitzat que fan que tot funcioni.Destaco l'enfocament holístic amb què fan tot el tractament, brinden eines que ens serveixen per a la vida diària, a més d'alleujar la malaltia per la qual consultis.Gràcies Aaron i Teresa per fer que els meus dolors hagin desaparegut i que per fi pugui tornar a fer coses que ja no podia! Gràcies, gràcies, gràcies.
rafael freitasrafael freitas
17:42 13 Feb 24
Super recomanable, el tractament perfecte!
Jonas TreubJonas Treub
09:50 08 Feb 24
Acabo d'acabar les meves primeres 12 sessions i em trobo molt millor després d'un dia darrere de l'ordinador. Tampoc he tingut cap problema per aixecar-se del llit durant els mesos de fred.
David IbañezDavid Ibañez
18:05 01 Feb 24
Feia un any que tenia dolors a l'esquena i em van recomanar Punt Vital. Posar-me a les mans ha millorat el meu dia a dia, han desaparegut els dolors i fins i tot el meu humor s'ha embellit. Ara em toca recomanar-los a mi!
Alyona DegtyarAlyona Degtyar
20:37 31 Jan 24
Un lloc amb bon esperit i ambient. Teresa i Aaron són molt amables! Vaig tenir dificultats per quedar-me embarassada i gairebé al final del curs ha passat el miracle! Gràcies nois!
Thais SouzaThais Souza
14:17 30 Jan 24
Punt Vital Quiropràctic ofereix una atenció excepcional! Tere i Aaron són increïblement coneixedors i atents, i els seus tractaments m'han alleujat significativament els meus dolors.Molt recomanable per a qualsevol persona que busqui una atenció quiropràctica de primer nivell a Barcelona!
Tomas RamoskaTomas Ramoska
07:55 18 Jan 24
Aquests nois coneixen realment el seu ofici i saben el que estan fent. Sens dubte els puc recomanar :)
Gabriele M. MainenteGabriele M. Mainente
10:11 17 Jan 24
Aaron i Tere són persones fantàstiques i molt professionals. Cada cop que vaig al centre em reben amb un somriure i amb ganes d'ajudar-me. La meva posició ha millorat molt, i els meus mals d'esquena també. 100% recomanable.
Només tinc paraules d'agraïment per a la Teresa i l'Aaron. No només he millorat en el pla físic, també em trobo molt més positiu i alegre.
William TrementozziWilliam Trementozzi
13:22 11 Jan 24
He estat sota atenció quiropràctica des dels 18 anys tant a Europa com als Estats Units. Ara tinc 63 anys i mai he tingut el tipus d'atenció i excel·lència que he trobat en el doctor Aaron Morris i la seva companya, la doctora Teresa. Tinc més energia, flexibilitat i esperança de salut a llarg termini que en molts anys. Recomano molt el Punt Vital Quiroprátic! Sense cap mena de dubte "El millor"!
Mireia SangenisMireia Sangenis
20:48 09 Jan 24
La meva primera experiencia amb un quiropràctic! Vaig anar hi per un mal de cap constant per estrés que no aconseguia millorar ni amb ibuprofè. Vaig notar millora desde la primera sessió! Gràcies Aaron per la teva atenció i passió per la teva feina, transmets molta confiança i això es nota en el resultat!
McStephen DadzieMcStephen Dadzie
16:48 09 Jan 24
Quina empresa més increïble construïda per persones increïbles que realment es preocupen per la millora de cadascun dels seus pacients. Vaig venir aquí amb un dolor nerviós pessigat que va fer impossible fins i tot seure al vestíbul mentre esperava, un dolor que tenia abans i pensava que havia millorat. Punt Vital va adoptar un enfocament molt holístic per entendre què podria estar causant aquest problema, centrat realment en un pla de tractament que millorés la meva mobilitat d'una manera més sostenible i fonamental. No només he vist una gran millora, sinó que van fer aquest viatge molt fàcil i com si fossin un company en el meu progrés! Molt recomanable!
Zee CZee C
17:19 02 Jan 24
Vaig arribar al Punt Vital Quiropràctic amb tanta tensió i dolor que em plagaven. Ara, encara que mai m'ho hauria imaginat, visc sense dolor i estic més actiu que mai. Fes un favor al teu cos i reserva una cita!!!
MC RMC R
12:24 28 Dec 23
Sens dubte, posar-se en mans de Teresa i Aaron ha estat una de les millors decisions que he pres en molt de temps. Després de 12 sessions he notat una millora enorme tant en dolors cervicals com en higiene postural, i el que encara queda per davant! Molt recomanable sens dubte!
Erika SantanaErika Santana
19:00 20 Dec 23
No puc subratllar prou com de bo és el servei, Tere i Aaron són grans professionals i sempre s'asseguren que tot funcioni bé. Vaig tenir una situació concreta de calendari i van fer tot el possible per ajustar les sessions. He estat fent 5 sessions fins ara i és una de les millors inversions que he fet fins ara :)Vaig venir aquí amb dolor lumbar i cervical i ja ha millorat amb només unes quantes sessions.L'he estat recomanant sense parar des que vaig començar a col·legues i amics i el recomanaria molt a qualsevol altra persona.
Jesse LeSuerJesse LeSuer
00:20 20 Dec 23
No era un pacient registrat, però em van tractar independentment. Em sento immensament millorat. Els quiropràctics varien en habilitat, i aquesta destaca com a excepcional.
Oscar NavarroOscar Navarro
17:15 19 Dec 23
Des que comenci el tractament amb ells he notat una millorança substancial. Abans gairebé no tenia gairebé mobilitat. Ara ja camino sense problemes, puc córrer i fins i tot saltar. A més estic força més animat en no conviure amb mal d'esquena cada dia.A més el tracte és cordial, personal i es preocupen perquè estiguis bé en tot moment.
Van CegielaVan Cegiela
16:34 14 Dec 23
Molt satisfet!!👍👍❤️❤️
Angustias GilAngustias Gil
18:34 21 Nov 23
És un lloc agradable i amb gent molt professionalLa meva experiència és que funciona per al dor d'esquena, tot i que encara em fa mal, però encara menys, sense acabar el tractament
Mostafa EL MokademMostafa EL Mokadem
12:24 17 Nov 23
Vaig tenir una molt bona experiència al Punt Vital. L'Aron m'ha ajudat molt amb els meus problemes d'esquena.Les seves sessions m'han ajudat a eliminar el meu mal d'esquena i els exercicis de seguiment van contribuir a una gran millora en la meva postura i mobilitat.Recomano molt el centre i seguir el programa per obtenir beneficis a llarg termini.
Priscila LópezPriscila López
19:34 15 Nov 23
Decidir tractar-me amb Aaron i Teresa ha marcat un abans i un després a la meva vida ia la dels que m'envolten.Anys de tractament, medicaments, físies, rehabilitació... Res era el més idoni, els meus dolors no milloraven, i el meu ànim anava a pitjor.No oblidaré mai la sensació del primer ajust. Vaig sortir amb sensació d'haver crescut uns centímetres i no podia parar de somriure, em sentia com borratxa, tornava a mirar a dalt, a gaudir de la simple tornada a casa.He finalitzat la segona fase després d'uns mesos d'ajustos i sento ràbia per no haver-los conegut abans i haver posat solució a tots els meus dolors, des de la mandíbula als peus, passant per cervicals, escoliosi, dolors constants lumbars, digestius... A conseqüència el meu ànim ha tornat a ser Top i he recuperat la meva personalitat alegre i les ganes de viure.No tinc paraules, només agraïment. Tant de bo m'hagués tractat abans, una solució tan "fàcil" i tants anys de patiment.Aaron i Teresa han estat el meu miracle aquest any.
Kornela DuszakKornela Duszak
08:55 11 Nov 23
He viscut una experiència excel·lent fins ara! Inicialment vaig buscar tractament per entumiment a les meves mans, i l'experiència i la cura de Teresa van reduir significativament aquest problema. A més, vaig notar una millora notable en la meva postura general, que era un dels meus objectius principals. La combinació d'exercicis com a part del pla de tractament va ser una sorpresa agradable, ja que no només van ajudar a abordar les meves preocupacions físiques, sinó que també van proporcionar una manera eficaç de gestionar l'estrès. Recomano molt la Teresa i els seus serveis quiropràctics tant per al benestar físic com per alleujar l'estrès.
Abbi TaylorAbbi Taylor
10:22 09 Nov 23
L'Aaron i la Teresa no només són increïblement professionals, sinó que són les persones més empàtiques que he conegut en aquesta professió. Entenen les vostres necessitats, les vostres frustracions, i realment se sent com si treballeu en un equip que es dedica no només a fer-vos sentir millor, sinó també a mantenir el treball dur que feu. No podria estar més feliç amb com estan avançant les coses, i aconsellaria a qualsevol que tingui problemes a llarg termini i sense resoldre que córrer (no caminar!) al Punt Vital! 😊
plou i fa solplou i fa sol
18:41 01 Aug 23
Boníssima atenció al detall i les necesitats particulars, sesions rápides, eficaces i amb resultats visibles, bona centralització i métodes d'accés fins el pis on s'ubica el despatx, amabilitat i flexibilitat... S'adapten a tot.
MartaMarta
18:51 22 Jun 23
Fa un any i 3 mesos aprox que vaig començar a anar a Punt Vital.Portava 2 anys amb dolors de coll horrorosos. Quan anava al metge sempre em deien que mhavia d'operar perque tinc 2 protusions..La veritat es que al principi estava molt escèptica.Però al terces mes de tractament vaig notar un canvi i desde llavors aquesta canvi ha anat a més, al principi amb més pujades i baixades i després cada cop millorant méa i més i més fins a dia d'avui on em sento genial!!!! Estic moooolt agradïda a l'Aaron perque estava molt desesperada i la vida sense dolor és més maca
Eulàlia NaveiraEulàlia Naveira
07:26 13 Apr 23
Prendre la decisió de tractar-me amb l'Aaron ha valgut la pena. No només reps tractament a nivell físic sinó que l'Aaron també t'ajuda a prendre consciència d'allò que un pot fer per a si mateix. És una injecció d'energia per a l'ànima i un bàlsam per al cos
teresa recueroteresa recuero
19:51 30 Mar 23
Vaig arribar a la consulta de l'Aaron mitjançant el meu fill, i per lo satisfet que ell estava i la millora que havia pogut notar amb tractament.I a partir de la primera visita, ja vaig notar millores:com podia, després de molt de temps, girar el cap sense dolor, i notar la meva columna més recta.Visita rera visita, he notat com millorava. Els consells sobre respiració, els exercicis de manteniment i, sobre tot, l'ambient relaxant i de pau i bones vibracions que es respira, m'estant ajudant moltíssim.I estic segura que amb l'ajuda de l'Aaron, podré assolir l'estat físic que desitjo, necessari per un bon estat mental.Per a mi, una sort anar-hi !!Ho recomano al 100%!!Gràcies, Aaron!!!
Blanca EscardíbulBlanca Escardíbul
12:19 09 Dec 22
Un lloc molt recomanable per diferents motius: a) Aaron és molt professional, atent i proper. Amb uns resultats excel·lents, i, b) el local desprèn una energia positiva i la gestió de les visites és molt eficient.
olga fargas obiolsolga fargas obiols
22:12 29 Nov 22
Molt difícil de poder explicar amb paraules, el que l'Aaron m'ha aportat, s'ha d'experimentar!A part se ser una persona, amb gran humilitat, sincera i noble. Des del primer moment en que vaig entrar al seu Centre, em va captivar l’atmosfera de pau, tranquil·litat i harmonia que s'hi respira, en tots els sentits ( visual, d’oïda i sensorial). Però quan parles amb ell, i li expliques com et trobes, la sorpresa encara es major; et trobes una persona que emfatitza al segon amb tu, et transmet confiança i sobretot esperança.La meva experiència ha estat increïble, torno a tenir un cos flexible, sense tots el dolors de cervicals, coll, espatlles, braços, lumbars, cames.. ; puc tornar a caminar, doblar l'esquena, aixecar els braços; el cap ja no em costa d'aguantar i l'esquena ja no se’m dobla; vaig dreta amb les espatlles enrere, i com si una fusta m’aguantes tota l’esquena, la meva autoestima ha pujat a dalt de tot; en fi sembla un miracle.De sota he descobert coses del meu cos que no era conscient que funcionaven malament, i ara van be, com: fer bones digestions, dormir i descansar, no angoixar-me, desestresar-me, respirar be.He pres consciència de les postures que li van be al meu cos i de moltes coses que estaven emmalaltint-me.Be escriuria moltes coses, però principalment vull dir-te Aaron que continuaré venint i recomanant-te, però sobretot et vull dir: GRÀCIES, GRÀCIES i GRÀCIES AARON! per millorar la meva vida i pels exercicis que m’has facilitat per mantenir-me sempre igual de be.
Miquel BoiraMiquel Boira
18:08 22 Mar 22
Gran professional i molt bona gent. Resultats des de les primeres sessions. Ets un crack, Aaron!!
Nuria VillagrasaNuria Villagrasa
19:30 21 Mar 22
Des que estic fent el tractament amb l' Aaron la meva vida està canviat considerablement, concretament les migranyes i els problemes d' esquena.Ell es una persona empàtica, propera i molt professional. Ho recomano 100%!!!
Robert CMRobert CM
20:38 07 Mar 22
La meva primera experiència amb la Quiropràctica i estic molt content amb els resultats d'aquesta fase inicial. Gràcies Aaron per l'ajuda... Seguim!
Marta CanellasMarta Canellas
19:46 22 Feb 22
L'Aaron és una persona molt oberta i empàtica, i amb el seu tractament he millorat molt en poc temps. Molt recomanable!
Àngels MolinaÀngels Molina
15:41 21 Dec 21
Des del primer moment va haver molt bona connexió amb l'Aaron, és una persona propera i amable que et fa molt fàcil el treball. He notat molta millora, especialment a nivell lumbar, però també pel que fa a l'elasticitat i l'agilitat. Els exercicis complementaris em van molt bé,.Ara començo la segona fase del tractament i estic molt contenta i animada. Us el recomano molt.
A Google User
A Google User
15:41 21 Dec 21
Des del primer moment va haver molt bona connexió amb l'Aaron, és una persona propera i amable que et fa molt fàcil el treball. He notat molta millora, especialment a nivell lumbar, però també pel que fa a l'elasticitat i l'agilitat. Els exercicis complementaris em van molt bé,.Ara començo la segona fase del tractament i estic molt contenta i animada. Us el recomano molt.
Francesc GarcíaFrancesc García
10:01 22 Jul 21
Bon dia a tothom, vaig conèixer al Dr. Aaron per recomanació d'una amiga perqué tinc problemes cervicals i acúfens, realment ja amb la primera sessió ja vaig notar una milloria extraordinaria i la veritat ho recomano a tothom que encara que no tingui problemes d'esquena o cervicals que vagi a un quiropràctic de tant en tant. En quan a Aaron Morris es una persona que sempre vol millorar seva trajectòria laboral viatjant a l'estranger i com a persona és molt amable i positiva i el més important és que es una bona persona.
Maida MazcuñánMaida Mazcuñán
07:41 22 Jul 21
Ha estat una experiència excel·lent. Des del primer dia vaig notar molta millora en els símptomes que m’hi havien portat, no sòls en quant a dolor, el canvi en la meva energia vital va ser espectacular. L’Aaron és molt amable i proper. El que sembla difícil de sobte es torna accesible i pots veure el camí de la millora obert i sentir que ho pots fer i ho aconseguirás. Totalment recomanable!
Eulalia VallverduEulalia Vallverdu
18:05 27 Apr 21
Després de la primera vista vaig apostar per ell i la quiropràctica pels dolors de cervicals, d'esquena i, el que més em preocupava, un dolor intermitent amb el moviment (caminar 100m) però molt intens degut a una seqüela d'una intervenció quirúrgica de fa quatre anys. Després de tres mesos puc tornar a caminar llargues passejades (encara estic en shock) i les cervicals i l'esquena han millorat fins al punt de deixar de prendre analgèsics. L'Aaron em fa sentir segura amb la seva professionalitat i és una persona encantadora. És entrar al seu estudi, per als ajustos, que desapareix l'estrès i el relax és immediat. Recomanable 100%.
js_loader