quiropráctico en barcelona
Aaron Morris
Biografia

Soc Aaron Morris. Em dedico a la quiropràctica des de l’any 2003, disciplina que vaig conèixer per casualitat quan un quiropràctic va ajudar la meva mare a solucionar les seves migranyes cròniques.

La meva curiositat per aquesta professió em va portar a estudiar a la Life Chiropractic College West, una de les universitats més prestigioses dels Estats Units, i des d’aleshores no he deixat de viure per fer que tothom conegui i gaudeixi dels avantatges d’aquesta disciplina.

L’any 2004 em vaig establir a Barcelona i vaig aixecar una de les consultes més reconegudes d’Espanya. Treballo cada dia amb passió i alegria, cuidant els meus pacients com si fossin part de la meva família.

A més d’atendre a la meva consulta a Barcelona, dirigeixo seminaris de formació professional per a quiropràctics i estic orgullós d’haver participat en la creació de la Barcelona College of Chiropractic.

Eulàlia NaveiraEulàlia Naveira
07:26 13 Apr 23
Prendre la decisió de tractar-me amb l'Aaron ha valgut la pena. No només reps tractament a nivell físic sinó que l'Aaron també t'ajuda a prendre consciència d'allò que un pot fer per a si mateix. És una injecció d'energia per a l'ànima i un bàlsam per al cos
teresa recueroteresa recuero
19:51 30 Mar 23
Vaig arribar a la consulta de l'Aaron mitjançant el meu fill, i per lo satisfet que ell estava i la millora que havia pogut notar amb tractament.I a partir de la primera visita, ja vaig notar millores:com podia, després de molt de temps, girar el cap sense dolor, i notar la meva columna més recta.Visita rera visita, he notat com millorava. Els consells sobre respiració, els exercicis de manteniment i, sobre tot, l'ambient relaxant i de pau i bones vibracions que es respira, m'estant ajudant moltíssim.I estic segura que amb l'ajuda de l'Aaron, podré assolir l'estat físic que desitjo, necessari per un bon estat mental.Per a mi, una sort anar-hi !!Ho recomano al 100%!!Gràcies, Aaron!!!
Blanca EscardíbulBlanca Escardíbul
12:19 09 Dec 22
Un lloc molt recomanable per diferents motius: a) Aaron és molt professional, atent i proper. Amb uns resultats excel·lents, i, b) el local desprèn una energia positiva i la gestió de les visites és molt eficient.
olga fargas obiolsolga fargas obiols
22:12 29 Nov 22
Molt difícil de poder explicar amb paraules, el que l'Aaron m'ha aportat, s'ha d'experimentar!A part se ser una persona, amb gran humilitat, sincera i noble. Des del primer moment en que vaig entrar al seu Centre, em va captivar l’atmosfera de pau, tranquil·litat i harmonia que s'hi respira, en tots els sentits ( visual, d’oïda i sensorial). Però quan parles amb ell, i li expliques com et trobes, la sorpresa encara es major; et trobes una persona que emfatitza al segon amb tu, et transmet confiança i sobretot esperança.La meva experiència ha estat increïble, torno a tenir un cos flexible, sense tots el dolors de cervicals, coll, espatlles, braços, lumbars, cames.. ; puc tornar a caminar, doblar l'esquena, aixecar els braços; el cap ja no em costa d'aguantar i l'esquena ja no se’m dobla; vaig dreta amb les espatlles enrere, i com si una fusta m’aguantes tota l’esquena, la meva autoestima ha pujat a dalt de tot; en fi sembla un miracle.De sota he descobert coses del meu cos que no era conscient que funcionaven malament, i ara van be, com: fer bones digestions, dormir i descansar, no angoixar-me, desestresar-me, respirar be.He pres consciència de les postures que li van be al meu cos i de moltes coses que estaven emmalaltint-me.Be escriuria moltes coses, però principalment vull dir-te Aaron que continuaré venint i recomanant-te, però sobretot et vull dir: GRÀCIES, GRÀCIES i GRÀCIES AARON! per millorar la meva vida i pels exercicis que m’has facilitat per mantenir-me sempre igual de be.
Miquel BoiraMiquel Boira
18:08 22 Mar 22
Gran professional i molt bona gent. Resultats des de les primeres sessions. Ets un crack, Aaron!!
Nuria VillagrasaNuria Villagrasa
19:30 21 Mar 22
Des que estic fent el tractament amb l' Aaron la meva vida està canviat considerablement, concretament les migranyes i els problemes d' esquena.Ell es una persona empàtica, propera i molt professional. Ho recomano 100%!!!
Robert CMRobert CM
20:38 07 Mar 22
La meva primera experiència amb la Quiropràctica i estic molt content amb els resultats d'aquesta fase inicial. Gràcies Aaron per l'ajuda... Seguim!
Marta CanellasMarta Canellas
19:46 22 Feb 22
L'Aaron és una persona molt oberta i empàtica, i amb el seu tractament he millorat molt en poc temps. Molt recomanable!
Àngels MolinaÀngels Molina
15:41 21 Dec 21
Des del primer moment va haver molt bona connexió amb l'Aaron, és una persona propera i amable que et fa molt fàcil el treball. He notat molta millora, especialment a nivell lumbar, però també pel que fa a l'elasticitat i l'agilitat. Els exercicis complementaris em van molt bé,.Ara començo la segona fase del tractament i estic molt contenta i animada. Us el recomano molt.
A Google User
A Google User
15:41 21 Dec 21
Des del primer moment va haver molt bona connexió amb l'Aaron, és una persona propera i amable que et fa molt fàcil el treball. He notat molta millora, especialment a nivell lumbar, però també pel que fa a l'elasticitat i l'agilitat. Els exercicis complementaris em van molt bé,.Ara començo la segona fase del tractament i estic molt contenta i animada. Us el recomano molt.
Francesc GarcíaFrancesc García
10:01 22 Jul 21
Bon dia a tothom, vaig conèixer al Dr. Aaron per recomanació d'una amiga perqué tinc problemes cervicals i acúfens, realment ja amb la primera sessió ja vaig notar una milloria extraordinaria i la veritat ho recomano a tothom que encara que no tingui problemes d'esquena o cervicals que vagi a un quiropràctic de tant en tant. En quan a Aaron Morris es una persona que sempre vol millorar seva trajectòria laboral viatjant a l'estranger i com a persona és molt amable i positiva i el més important és que es una bona persona.
Maida MazcuñánMaida Mazcuñán
07:41 22 Jul 21
Ha estat una experiència excel·lent. Des del primer dia vaig notar molta millora en els símptomes que m’hi havien portat, no sòls en quant a dolor, el canvi en la meva energia vital va ser espectacular. L’Aaron és molt amable i proper. El que sembla difícil de sobte es torna accesible i pots veure el camí de la millora obert i sentir que ho pots fer i ho aconseguirás. Totalment recomanable!
Eulalia VallverduEulalia Vallverdu
18:05 27 Apr 21
Després de la primera vista vaig apostar per ell i la quiropràctica pels dolors de cervicals, d'esquena i, el que més em preocupava, un dolor intermitent amb el moviment (caminar 100m) però molt intens degut a una seqüela d'una intervenció quirúrgica de fa quatre anys. Després de tres mesos puc tornar a caminar llargues passejades (encara estic en shock) i les cervicals i l'esquena han millorat fins al punt de deixar de prendre analgèsics. L'Aaron em fa sentir segura amb la seva professionalitat i és una persona encantadora. És entrar al seu estudi, per als ajustos, que desapareix l'estrès i el relax és immediat. Recomanable 100%.
js_loader