quiropráctico en barcelona
Aaron Morris
Biografia

Soc Aaron Morris. Em dedico a la quiropràctica des de l’any 2003, disciplina que vaig conèixer per casualitat quan un quiropràctic va ajudar la meva mare a solucionar les seves migranyes cròniques.

La meva curiositat per aquesta professió em va portar a estudiar a la Life Chiropractic College West, una de les universitats més prestigioses dels Estats Units, i des d’aleshores no he deixat de viure per fer que tothom conegui i gaudeixi dels avantatges d’aquesta disciplina.

L’any 2004 em vaig establir a Barcelona i vaig aixecar una de les consultes més reconegudes d’Espanya. Treballo cada dia amb passió i alegria, cuidant els meus pacients com si fossin part de la meva família.

A més d’atendre a la meva consulta a Barcelona, dirigeixo seminaris de formació professional per a quiropràctics i estic orgullós d’haver participat en la creació de la Barcelona College of Chiropractic.

GOOGLE REVIEWS